3 Aralık 2015 Perşembe

Türk Hava Yolları "TCC-TURKISH CORPORATE CLUB"-Teşvik Programı nedir?



Turkish Corporate Club, iş seyahatleriniz için yaptığınız harcamalardan tasarruf etmenizi sağlayan Türk Hava Yolları'nın kurumsal bir seyahat programıdır.
Şirketinizin ihtiyaçları doğrultusunda Türk Hava Yolları tarafından hazırlanır ve ücretsiz olarak çeşitli avantajlar sunmaktadır.

Yıllık minimum 30.000 TL’lik seyahat harcaması olan, Holdingler, Şirketler, Kurum ve Kuruluşlar (Valilikler, Kaymakamlıklar, Belediyeler, Ticaret Odaları, Kalkınma Ajansları, Vakıflar, Dernekler,Türk Hava Yolları-TCC-Turkish Corporate Club üyesi olabilirler.


ŞİRKETLER ve KURUMLAR için AVANTAJLARI NELERDİR:

Türkiye/Kıbrıs çıkışlı, E/Cls ve üzeri Dış Hat biletlerinizi, klass’lara göre değişebilir %5 ile % 15 arası indirimli bilet alınabilir (Seyahat arcamanıza/Hedefinize bağlı-Yıllık)


İç hat biletlerde, indirim yoktur. Ama, yıl sonunda, o yıl almış olduğunuz, iç hat + dış hat biletlerden, yıl sonunda ödül bilet/ücretsiz upgrade alınabilir.

Türkiye çıkışlı dış hat indirim ve teşvik oranlarınız, yıllık seyahat harcamanıza/hedefinize bağlı olarak, her yıl değişebilir ve yeniden değerlendirilebilir.

Yılsonunda (Sözleşme sonunda), yıl içinde satın almış olduğunuz İç Hat+Dış Hat Biletlerin toplamı, yıllık seyahat hedefinize ulaştığında; ücretsiz bilet/ücretsiz upgrade alınabilir.

TCC kart sahibi, yanında bir kişi ile birlikte, Türkiye/Kıbrıs çıkışlı dış hat seferlerinde, Turkish Airlines CIP Lounge’lardan yararlanabilir.

TCC kart sahibi, Türkiye çıkışlı dış hat seferlerinde, Turkish Airlines “Business/Corporate Check-in Kontuarları”ndan faydalanabilir.

Türkiye/Kıbrıs çıkışlı gidiş/dönüş dış hat biletlerde, “Ekstra Bagaj” hakkından faydanılanabilir
Min: 30kg


TCC-Turkish Corporate Club Programı” Bilgilendirme ve 
Online BAŞVURU ADRESİ: https://corporateclub.turkishairlines.com/tr-tr/registration/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=viking

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder