2 Aralık 2015 Çarşamba



Tripcase seyahatinizi kolaylaştırın

TripCase uygulaması ile uluslararası uçuşlarınızda seyahatlerinize ait uçuş bilgilerine, uçuş uyarılarına, hava durumuna, eklediyseniz otel bilgileri ile yerel ulaşım bilgilerinize anında
ulaşabilirsiniz.


Bir Hesap Açın
Bilgisayarınızdan, tabletinizden veya telefonunuzdan tripcase.com sitesine gidin. Sadece isminiz, eposta adresiniz ve şifreniz ile kayıt olun. Kayıt olduğunuz mail adresine gelen doğrulama mailini açın veya kullanıyorsanız facebook hesabınızla giriş yapın kullanmaya başlayın






Profilinizi Tamamlayın
Profil bilgilerinizi, takvim ayarlarınızı bilgisayarınızdan tamamlayın.


Aplikasyonu İndirin
TripCase mobil uygulaması iphone ve tüm android telefonlarda kullanılabilir. Google play store veya iTunes app store sanal mağazalarından TripCase uygulamasını bulup, ücretsiz yükleyebilirsiniz. Diğer tüm cihazlar için tripcase.com sitesinden doğru şekilde yönlendirileceksiniz.



Seyahatinizi Ekleyin
Tarafımıza rezervasyon anında bildirdiğiniz e-posta adresiniz ile TripCase hesabınızdaki e-posta aynı olursa Viking Turizm olarak yaptığımız tüm rezervasyon ve seyahat işlemleri uygulamanıza otomatik olarak eklenecektir.

Ayrıca tripcase.com sitesi veya mobil aplikasyon üzerinden yeni seyahatinizi manuel ekleyebilirsiniz ya da içinde TripCase hesabınızın e-postası yazılı konfirmasyon e-postası veya rezervasyon bilgilerinizi trips@tripcase.com adresine mail atarak otomatik olarak seyahatinizin TripCase uygulamasına eklenmesini sağlayabilirsiniz.



Diğer Bilgiler
Seyahatinizde gerçekleştireceğiniz toplantı, gezi, akşam yemeği veya benzeri etkinliklerinizi mobil uygulamadan veya tripcase.com adresinden manuel olarak ayrıntıları ile seyahatinize ekleyebilirsiniz.



Seyahatinizi Paylaşın
Sadece seyahatinizden haberdar olmak isteyen kişilerin e-posta adreslerini girerek seyahat bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Tüm seyahat bilgileri olabileceği gibi, sadece varış bilgilerini paylaşabilirsiniz. Takip edecek kişi bununla ilgili bir mail alacaktır.

Ayrıca takip edecek kişide TripCase uygulaması varsa takip ettiğim seyahatler bölümünden seyahat bilgilerinize ulaşabilir ve varış bilgilerinizi anlık olarak mesaj olarak alabilir



Gelen Notları izleyin
Seyahat ederken uygulamanızdan gelecek bilgiler daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Hatırlatmalar, rötarlar, kapı numaraları gibi. Ayrıca TripFeed ile desteklenen yerlerde yeni keşifler yapmanızı ve varsa check-in işlemleri bilgileri, şirketinizin seyahat kurallarınızı ilgili bilgileri hatırlatabilir.



Seyahat Bilgileriniz elinizin altında
Tüm seyahatinizi ve planlanmış aktivitelerinizi zaman çizelgesi ile görebilirsiniz. Yaklaşan etkinlikler, uçuş güncellemeleri ve önemli mesajlar elinizin altında olacaktır. Ayrıca TripCase’deki seyahat programınızı otomatik olarak Outlook Takviminiz ile de senkronize edebilirsiniz.


Ayrıntılı Bilgi için:
http://www.vikingturizm.com.tr/tripcase.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder